Verdens største stafett for barn må avlyses

I lys av myndighetenes anbefalinger om å avlyse store arrangementer, har TINE og Norges Friidrettsforbund bestemt at TINE-stafetten 2020 må avlyses.

Stafetten skulle gått av stabelen 12. mai, men det er nå besluttet at dette avlyses. Sponsorsjef i TINE, Ann-Kristin Syversen, forteller at avgjørelsen satt langt inne, men at det er det riktige.

– TINE-stafetten arrangeres i skoletiden og vi hadde gledet oss til all idrettsgleden og samholdet som skulle skje på over 300 arrangementer over hele landet. På Bislett stadion skulle det vært samlet over 5.000 glade og spente barn. Arrangementene kan dessverre ikke bli gjennomført i år slik situasjonen er og det er derfor riktig å avlyse. Nå er det tid for å ta vare på hverandre i situasjonen vi er i og jobbe for et fantastisk arrangement i 2021, sier hun.

Sponsorsjefen forstår at mange barn kommer til å bli skuffet.

– Det er mye som er usikkert i denne situasjonen, samtidig vet vi at ting vil gå tilbake til normalt etter hvert. Da vil ildsjeler i hele idretts-Norge stå klare til å bidra til at over 110.000 barn får løpt TINE-stafetten igjen i 2021, sier Syversen.