Politiet melder på Twitter at tilhengeren til et vogntog har veltet og sperrer deler av vegen.

Politi og brannvesen er på tur til stedet. Det er ikke personskader som følge av uhellet.

Fred Arne Fredriksen kom kjørende i personbil, og klarte å kjøre forbi via fortauet.

– Jeg måtte trekke på smilebåndet da jeg så politiet beskrev vegen som delvis sperret, for jeg vil se den vegen som klarer å passere på den delen av vegen som ikke er sperret, sier Fredriksen.

– Jeg har ringt Vegtrafikksentralen og gitt beskjed, og ut fra mitt synspunkt bør tyngre kjøretøy omdirigeres om Melbu med ferga, for det går ikke an å passere med lastebil eller buss, sier Fredriksen.

Da uhellet har skjedd ikke langt unna Sløverfjordtunnelen er denne stengt for gjennomkjøring. Personbiler får passere i følge med ledebil.

Det er svært sterk vind på stedet. Bladet Vesterålens utsendte ble nesten blåst overende av vinden. Det er et modulvogntog som har vært uheldig. På et modulvogntog er hengeren ekstra lang, og bilbergerne på stedet vurderer å slepe hengeren bortover og unna vegen, heller enn å få den retta opp. Den sterke vinden gjør det vanskelig å få hengeren på hjulene igjen.

Klokka 21.35 var vegen delvis åpnet. Da hadde redningsmannskapene dratt hengeren delvis av vegen. Det er fortsatt for sterk vind til å berge hengeren opp på hjulene igjen.