Noen få: Widerøe gjennomfører bare noen av sine flyginger mandag. Foto: Christine Nevervik

Fortsatt begrenset flyging

Widerøe gjenopptar begrenset flyging på kortbanenettet mandag kveld.

Widerøe kansellerte kortbaneflyginger mandag 27. juni fram til klokka 17. På ettermiddagen og kvelden mandag forsøker de å gjennomføre følgende flyginger fordelt på fylker.

– Vi har stor forståelse for at nedstenging av kortbanenettet er svært problematisk for hele Distrikts-Norge. Vi gjør derfor et forsøk på å gjennomføre enkelte planlagte flyginger fordelt på hele kortbanenettet i ettermiddag og kveld. Målsetningen er at disse flygingene skal gjennomføres som planlagt, men ber om forståelse for at vi kan måtte endre dette dersom vi skulle få ytterligere tekniske utfordringer i løpet av ettermiddagen og kvelden, sier kommunikasjonsdirektør i Widerøe Silje Brandvoll.

For vår region vil de gjennomføre ruta Bodø-Andenes-Evenes-Bodø (WF875) og Tromsø-Skagen-Bodø (WF855), i resten av Nordland: Bodø-Mo I Rana-Trondheim (WF778), Bodø-Sandndessjøen-Trondheim (WF736), Trondheim-Brønnøysund-Sandnessjøen-Bodø (WF737), Bodø-Tromsø (WF098, Bodø-Leknes-Bodø (WF818 + WF819). Det vil også bli en del flygninger i resten av landet.

Ifølge VGs oversikt er det en hel del flyavganger som er innstilt utover dagen og i morgen.